WIJkteam OpMEER

Kunt u door een ziekte, een beperking of ouderdom niet meer alles zelf doen? Of wilt u als bezorgde medeburger de noodzaak voor hulp aangeven over iemand anders in de gemeente? Dan kunt u bij het wijkteam van de gemeente terecht. Het wijkteam gaat altijd samen met u (of degene die u heeft aangedragen) op zoek naar een oplossing. Er wordt altijd gekeken naar wat u wel zelf kunt, en waar u hulp bij nodig heeft. Dit kan hulp zijn van vrijwilligers (w.o. Raad en Daad), mensen uit uw omgeving of professionele hulp. Soms vraagt de gemeente u zelf een deel te betalen voor de hulp. Hoeveel u moet betalen hangt af van uw inkomen, uw persoonlijke situatie en de hulp die u krijgt.

Naast fysieke of mentale ondersteuning zijn er ook tal van manieren om mensen met een laag inkomen financieel te ondersteunen. De gemeente heeft hiervoor verschillende middelen beschikbaar. Kijk voor meer informatie hier. Contactgegevens staan ook hieronder.

Afspraak maken

Heeft u hulp nodig? Dan kunt u bij het WIJkteam OpMEER uw hulpvraag stellen. U kunt dat zelf doen, of met behulp van uw huisarts of andere vertrouweling. Maak een afspraak door:

* te bellen met het Wijkteam, bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur op telefoonnummer 0226 - 363 333
* te mailen naar [email protected]
* gebruik te maken van het inloopspreekuur op dinsdag van 11.00 - 12.00 uur in het gemeentehuis of op donderdag van 11.00 - 12.00 uur in De Lindehof (Hoogwoud)